Oblikovanje tela

Estetski tretmani oblikovanja tela imaju za cilj da vrate oblik mišića i mekih tkiva, kao i da zategnu kožu u problematičnim regijama butina, zadnjice i stomaka. Reč je o tretmanima koji su invazivni u najmanjoj mogućoj meri ili su u potpunosti neinvazivni, a pomažu pacijentkinjama da brzo postignu željeni efekat. Estetski tretmani pomažu da se očuva lep izgled kože na najprirodniji mogući način, sasvim su bezbedni, bezbolni, ne dovode do nuspojava, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Acoustic Wave therapy, poznata i kao AWT ili Shochwave terapija, je tretman kojim se postižu odlični rezultati u oblikovanju tela. Shockwave aparati koriste se uspešno za lečenje brojnih problema kada su u pitanju mišići i potkožna tkiva, međutim na drugim podešavanjima uradni talasi mogu veoma uspešno razbijati mikronaslage formirane direktno ispod kože, što vraća glatkoću i zaobljenost.

Estetskim tretmanom tela se u kratkom roku utiče na mršavljenje i oblikovanje tela pacijentkinje, ali i na gubljenje masnog tkiva uz zatezanje kože u zonama butina, zadnjica i stomaka. Broj neophodnih estetskih tretamana i njihova dinamika se utvrđuju za svaku pacijentkinju, jer postoje razlike vezane za zdravstveno stanje od slučaja do slučaja.