Tretmani lica

Tretmane lica danas obavljaju specijalisti iz najrazličitijih delatnosti, uključujući stomatologe i farmakologe, međutim tu postoji opasnost da će vrlo ograničen broj tehnika koje se praktikuju biti nedovoljan i neprimeren za konkretnog pacijenta. Unique centar ne igra se zdravljem svojih pacijentkinja i ne obećava radikalno podmađivanje i druge neostvarive ciljeve, već koristi najnovije tehnolgogije da zategne i prokrvi kožu lica, pruži joj elastičnost i ukloni bore u nastanku.

Ovaj cilj postiže se AWT tj. shockwave talasima AWT STORZ uređajem ili korišćenjem radio talasa specifičnih ferkvenicija upotrebom GYMNA CARE 300 i INDIBA ACTIV CT9 uređaja.

Terapija zvučnim ili shockwave talasima umanjuje linije na licu koje nastaju kao posledica zatezanja, kao i bore, posebno u ranoj fazi. Shockwave terapija pospešuje sintezu kolagena i elastina u koži, kao i obnavljanje ćelija, što se manifestuje kroz zategnutiju i glatkiju kožu lica. Terapija podstiče mikrocirkulaciju i poboljšava snabdevenost tkiva kiseonikom, a odlično se kombinuje sa drugim estetskim tretmanima, posebno neinvazivnim, kao što su kozmetički tretmani.

Uređajima za tekar terapiju GYMNA CARE 300 i INDIBA ACTIV CT9 postižu se jednako dobri rezultati, a tip kože pacijenta i brzina željenih reakcija na tretman su faktori koji odlučuju da li će se za estetske tretmane lica koristiti shockwave ili tekar aparat. Tekar terapija posebno dobre rezultate daje u borbi protiv bora i kesica ispod očiju, a oba tipa tretmana su potpuno bezbolni, i, za razliku od drugih terapija, ne ostavljaju ni privremene tragove na licu.